Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kruidige schorseneren (Feestrecept)

Aantal personen: 12

Ingrediënten

(12 personen)
2 kg schorseneren
1 dl melk
2-3 el olijfolie
4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje)

Bereiden

Schil 2 kg schorseneren, was ze en snijd ze in stukjes van circa 8 cm. Kook de schorseneren in ruim kokend water met zout en 1 dl melk beetgaar in 15-25 min. Laat ze uitlekken en schud ze in een koekenpan om met 2-3 el olijfolie en 4-5 el fijngesneden kruiden (peterselie, bieslook, tijm en 1 enkel salieblaadje).

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zoetzure rodekool met appel en saucijsjes
Italiaanse broccolisouffle
IJsbergslapakketjes
Varieer met blik en potgroenten (worteltjes, sperziebonen, doperwtjes)
Koolrolletjes in een wildsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes